Sve kategorije

Ti si ovdje: Početna>O nama>Zašto nas izabrati

Zašto nas odabrati

Budući kompoziti imaju kompletan set zrelih karbonskih vlakana, proizvoda od karbonskih vlakana i PMI proizvodnih objekata i tehnologije, strogo u skladu sa sistemskim zahtjevima za osoblje, opremu, sirovine, tehnologiju, okoliš, testiranje i druge procese, potpunu kontrolu elemenata, kvalitet proizvoda je stabilan i pouzdan. Future je koristio izvore sirovina, nadogradnje opreme, poboljšanja procesa, sisteme upravljanja i skale aplikacija kako bi smanjio operativne troškove i rizike, te poboljšao isplativost proizvoda i vrijednost za kupce. Svi ovi kompoziti koje je napravio Future naširoko se koriste u vrhunskoj opremi kao što su helikopteri, bespilotne letjelice, radari i civilna polja kao što su vozovi za autoput, proizvodnja automobila, sportska oprema, medicinska oprema i elektronska oprema.

       Budućnost ne samo da ima mogućnosti istraživanja i razvoja, proizvodnje i inspekcije kompozitnih materijala, već i mogućnosti visokopreciznog CNC mašinskog rezanja i finog brušenja. Na osnovu razumijevanja karakteristika, metoda evaluacije i metoda primjene proizvoda od karbonskih vlakana i karbonskih tkanina i PMI pjenastih materijala, Future može pružiti usluge prije prodaje, u prodaji i nakon prodaje na osnovu razumijevanja potreba kupaca kako bi pomogao korisnicima skratiti razvojni ciklus i smanjiti rizike aplikacije.


ostavi poruku
Online Chat

Pozdrav, molim vas ostavite svoje ime i e-mail ovdje prije chata na mreži kako ne bismo propustili vašu poruku i bez problema vas kontaktirali.