Sve kategorije

Ti si ovdje: Početna>Kontakt>Pridruži nam se

Pridruži nam se

Rad sa budućnošću!

        Hvala vam što ste svratili da saznate više o poslovima u ugostiteljstvu u Future Composites Co., Ltd.

 pridruži nam se

       U budućnosti radimo zajedno da napravimo promjenu. Pozivamo vas da otkrijete naš svijet, isplanirate svoje buduće karijerno putovanje, upoznate naše sjajne partnere i prijavite se za posao. Budućnost smatrajte svojom karijernom destinacijom i započnite svoje putovanje na strmoj krivulji učenja jer vaš lični rast i karijeru shvatamo ozbiljno.

        Uz podršku tima koji vas inspiriše da radite najbolje što možete, suočićete se sa izazovima da prevaziđete sebe. Imamo snagu i resurse da budemo agilan i vitalan partner našim klijentima sada iu budućnosti.

 

         Budućnost pruža jednake mogućnosti zapošljavanja svim zaposlenima i kandidatima bez obzira na godine, rasu, boju kože, nacionalno porijeklo, seksualnu orijentaciju, pol, rodni identitet, invaliditet, vjeru ili bilo koji drugi faktor zaštićen zakonom. Zapošljavanje, unapređenje, kompenzacija i druge odluke u vezi sa zapošljavanjem zasnivaju se samo na faktorima vezanim za posao.

 

Pridružite nam se i nastavite svoju karijeru na nekim od najdinamičnijih svjetskih tržišta! Pošaljite nam svoj životopis na:  sales08@cnfuturecomposites.com


ostavi poruku
Online Chat

Pozdrav, molim vas ostavite svoje ime i e-mail ovdje prije chata na mreži kako ne bismo propustili vašu poruku i bez problema vas kontaktirali.