Sve kategorije

Ti si ovdje: Početna>Kontakt>Budite naš agent

Postati agent Future Compoistes Co., Ltd?

Stalno tražimo nove agente. Ovo pruža izvrsnu poslovnu priliku za ljude koji žele da prošire svoje poslovanje na kompozitima od karbonskih vlakana, PMI pjeni ili dijelovima prilagođenog dizajna koji žele pronaći pouzdan izvor. Našim agentima nudimo vrlo atraktivan program dijeljenja dobiti zajedno s odličnim marketinškim alatima. Pozdravljamo agente širom svijeta. 

       Našim agentima pružamo najbolju cijenu i nudimo tenologiju podršku. Osim toga, naši agenti sami određuju cijene naših usluga, ovisno o lokalnim cijenama regija u kojima posluju, ako upoznamo njihove lokalne kupce, upoznaćemo ih. 

       Da biste postali naš agent, potrebno je da navedete podatke o vašoj kompaniji i neka istraživanja tržišta. Što se koristi za potvrdu ozbiljnosti našeg dugoročnog partnerstva. Osim toga, ponudit ćemo posebnu podršku, kao što je kraće vrijeme isporuke, brza priprema narudžbi uzoraka i poticaji za rabate na kraju godine.  

 

Uvek će nam biti drago da Vam poželimo dobrodošlicu kod nas.

biti DIDO agent

ostavi poruku
Online Chat

Pozdrav, molim vas ostavite svoje ime i e-mail ovdje prije chata na mreži kako ne bismo propustili vašu poruku i bez problema vas kontaktirali.